O nas – Dinocolor

Zagotavljamo dober spanec. In ne, ne prodajamo udobne postelje ali vzglavnikov. Omogočamo varne rešitve, s katerimi boste zavarovali podatke v podjetju ali na spletu – rešitve, zaradi katerih boste prepričani, da so vaše nove izdane kartice in terminali usklajeni z najvišjimi standardi in varni pred zlorabami. Tako je, ponujamo vam miren spanec brez skrbi.

Podjetja, s katerimi sodelujemo, namreč niso samo “naročniki”, so ljudje, s katerimi gradimo dolgoročne in partnerske odnose, ki temeljijo na podpori in zaupanju. Skupaj s partnerji smo uresničili izjemne projekte na različnih področjih – od izdajanja osebnih dokumentov do bančnih kartic in različnih programov zvestobe, ki nas spremljajo na vsakem koraku.

Posredno smo odgovorni za vsakoletno izdajo več kot tri milijone bančnih kartic in dokumentov. Spodbujamo radovednost in željo po iskanju novih rešitev. Zaposlujemo vrhunske strokovnjake, ki se na področju novih tehnologij in sistemskih rešitev kontinuirano izpopolnjujejo in izobražujejo tako doma kot v tujini.

In to že od leta 1978.