Kartice

Untitled-2

Storitve za stranke

Zavedamo se, kako pomembno je imeti partnerje, vredne zaupanja. Že več kot 10 let sodelujemo z oglaševalskimi agencijami in poslovnimi partnerji. Vemo, kako pomembna je zvestoba in medsebojno zaupanje. Vem tudi, kako pomembno je imeti hitre in točne odgovore na vsa vprašanja. Zato so naša najvišja prioriteta profesionalne storitve za stranke – na njih temelji naš ugled.
Veliko podjetij izdeluje kartice, a le redka med njimi Vam lahko pomagajo pri poslovnem razvoju. Nudimo vam celostno svetovanje na področju plastičnih kartic, ter vam tako pomagamo krepiti posel na vedno bolj tekmovalnem in hitro spreminjajočem se trgu.

Postopek

Predtisk je ena najbolj pomembnih faz v proizvodnem ciklu. Vsak projekt, ne glede na to, ali ga dostavi stranka, ali je narejen v našem grafičnem studiu, se pred začetkom na vsaki stopnji izdelave temeljito pregleda. To je prvi korak k uspešni izvedbi naročila.
V postopku tiskanja z elektronskim krmiljenjem mešamo plasti posameznih barv, da dosežemo kar najboljše ujemanje z barvnim modelom, ki ga želi stranka. Pri tiskanju kartic lahko uporabimo barve s kovinskim sijajem, na primer zlate, srebrne in platinaste, fluorescentne barve in barve, ki so vidne le pod UV svetlobo. V postopku laminacije in prebijanja uporabljamo stroje, posebej namenjene izdelavi plastičnih kartic. To zagotavlja skladnost izdelanih kartic s standardi ISO.

 

Personalizacija

V postopku personalizacije kartice opremimo z lastnostmi, ki so specifične za vsakega posameznika. Dodamo jim lahko: serijsko številko, polno ime, datum preteka veljavnosti – vse to z gladkim ali reliefnim tiskanjem –, ali pa barvno fotografijo imetnika, črtno kodo, itd.

Pošiljanje po pošti

Nudimo tudi izdelovanje in personalizacijo kuvert, posterjev, pisemskega papirja, itd. Na vse to je mogoče pričvrstiti plastično kartico. Te lahko potem zapakirate in pošljete na izbran naslov s pomočjo naše baze podatkov.

Naprave

Za stranke in partnerje, ki se zanimajo za samostojno tiskanje na plastične kartice in personalizacijo, predlagamo uporabo toplotnih tiskalnikov plastičnih kartic. Njihova uporaba, glede na izbrano različico, omogoča:

  • enobarvno tiskanje in tiskanje CMYK;
  • obojestransko tiskanje v eni sami operaciji;
  • kodiranje magnetnega traku.

 

PROGRAM IZDELKOV:

  • članske kartice
  • kartice za popust
  • darilne kartice
  • poslovne vizitke
  • kartice za hotelske ključavnice
  • kartice kot obeski za ključe

 


 

Spodaj najdete postopek tiskanja:

ikona11. Pri naših oblikovalcih naročite izdelavo slikovnega materiala ali pa pripravite lasten slikovni material, ki bo v skladu z našimi zahtevami:

ikona22. Slikovni material nam pošljete po e-pošti, večje datoteke (nad 5 MB) s slikovnim materialom prenesete prek našega obrazca za prenos:

ikona33. Preverimo, ali je poslana datoteka v skladu z našimi zahtevami.

ikona44. Posredujete nam svojo številko za DDV (če jo imate) in informacije o podjetju za izdajo predračuna.

ikona55. Pošljemo vam predračun, ki ga plačate.

ikona66. Pošljete nam potrdilo o plačilu, da lahko čim prej začnemo postopek tiskanja.

ikona87. Izdelamo kartice in vam jih pošljemo.