IZDELAVA IN PERSONALIZACIJA KARTIC

Entrust je vodilni proizvajalec rešitev za izdajo in personalizacijo pvc kartic.

Izdelava članskih kartic – ZA KLUBE, ORGANIZACIJE, DRUŠTVA.

Opravljamo tiskanje plastičnih članskih izkaznic za različne namene društev, klubov, zvez in organizacij, med katerimi so v ospredju vodenje evidence o plačani članarini, spremljanje prisotnosti, nudenje različnih ugodnosti, ki jih ponuja članstvo (na primer popusti v partnerskih trgovinah ipd.).

Članske izkaznice so običajno obojestransko barvno potiskane plastične kartice z grafično podobo / logotipom društva oziroma organizacije. Na sprednji strani je običajno natisnjena barvna fotografija člana in njegovi osebni podatki, na hrbtni strani izkaznice pa so podatki o organizaciji (naziv, naslov, kontaktni podatki,…) ter prostor za nalepke, ki označujejo veljavnost izkaznice. Tudi te vam lahko izdelamo mi.

Tisk kartic ugodnosti/zvestobe – ZA VSE KI ŽELIJO NAGARDITI ZVESTOBO STRANK

Kartice zvestobe / ugodnosti so običajno obojestransko barvno potiskane kartice z grafično podobo izdajatelja kartic ter oštevilčene. Številka se v fazi prijave dodeli imenu imetnika kartice. Na takšen način lahko imetniki takoj začnejo uporabljati svojo novo kartico.
Dostikrat se podjetja odločajo tudi za z imenom personalizirane kartice, vendar to s sabo prinaša daljši proces izdaje kartic in nekoliko višje stroške.
Kartice so ponavadi tudi opremljene tudi s črtno kodo ali RFID chipom za hitrejšo identifikacijo imetnika na blagajni.
Poleg personalizacije kartic, vam lahko oblikujemo in natisnemo tudi zgibanke s prijavnicami ter kartice prilepimo na pripravljeno prijavnico.

Plastične poslovne vizitke – ZA PODJETJA, KI ŽELIJO OPOZORITI NASE

Plastične vizitke so po velikosti zelo podobne standardnim plastičnim karticam, le da so tanjše in s tem boj prijazne do denarnice, v kateri jih boste nosili. Vizitke iz PVC materiala so zelo primerne tudi za vse poklice, ki so med delom izpostavljeni vlažnemu okolju, saj so zelo trpežne in odporne na vodo.

Poslovne vizitke so pravzaprav tanjše PVC kartice, obojestransko, barvno potiskane z grafično podobo po vaših željah. Na sprednji strani so običajno natisnjeni osebni podatki imetnika vizitke, na zadnji strani pa želena grafika (npr. logotip podjetja), lahko tudi QR koda s kontaktnimi podatki.

Identifikacijske kartice – VSE OD ORGANIZACIJE DOGODKOV, INTERNE UPORABE V PODJETJIH PA DO ŠOLSKIH IZKAZNIC

Namen kartic je predvsem izkazovanje identitete, kontrola dostopa ali registracijo delovnega časa. Kartice lahko vsebujejo magnetni trak, črtno kodo ali RFID čip. Karticam so lahko dodani različni elementi, ki zagotavljajo ustrezne nivoje varnosti in zaščite, lajšajo poslovanje in omogočajo hitrejšo identifikacijo.

Izdelava personaliziranih kartic

Entrust je vodilni proizvajalec rešitev za izdajo in personalizacijo pvc kartic. Pričakujte preprosto delovanje, dokazano učinkovitost in stroškovno učinkovite rezultate. 

Naroči sestanek

Pišite nam

Želite izvedeti več o naših storitvah. Nudimo vam svetovanje na vašem podjetju. Za več informacij nam pošljite sporočilo. 

12 + 2 =

sl_SISlovenščina