SISTEM ZA POTNE LISTE

Sistemi zasnovani za zagotavljanje največje varnosti dokumentov in preprečevanje ponarejevanja ter prirejanja.

 

Sistem izdaje potnih listov Datacard® PB6500 ™ ponuja široko paleto naprednih zmogljivosti za izboljšanje varnosti dokumentov, obenem pa zmanjšuje skupne stroške programa. PB6500 odlikuje resnična modularnost sistema, saj omogoča integriracijo novih modulov, ko se pojavi potreba, ne da bi morali vlagati v novo platformo. Sistem je del obsežnega portfelja potnih listov, ki vključuje programsko opremo za vpis in upravljanje identitete, programsko opremo za upravljanje procesov po izdaji potnih listov, svetovalne storitve, tehnično podporo in vrhunski potrošni material.

  • Zmanjšajte začetne stroške, nekvalitetne idelke in zaloge
  • Povečajte varnost potnih listov
  • Povečajte učinkovitost
  • Izboljšajte produktivnost z visokohitrostno lasersko in barvno brizgalno tehnologijo
  • Povečajte dnevno proizvodnjo

SPECIFIKACIJE

Izjemna varnost

Zaščitite dokumente in podatke z naprednimi tehnologijami za personalizacijo. Vključite varnostne funkcije Datacard LinkJet ™ in PersoCurv ™, 3D fotografije, lasersko odstranjevanje in drugo, ter s tem znatno zmanjšate ponaredke. Uporabite dodatne varnostne funkcije za zaščito demografskih podatkov, biometričnih podatkov in drugih lastniških informacij.

Zmogljive laserske gravure in barvne brizgalne možnosti

Ustvarite do 200 potnih listov na uro z inovativnim, hitrim laserjem, ki ne potrebuje zunanjega hlajenja ali brizgalnega modula z ultra gladkim transportom. Izdelajte več potnih listov v krajšem času – za manj denarja.

Prožna izdaja potnih listov

Izdajte širšo paleto vrst potnih listov, vključno z e-potnimi listi. Modul za kodiranje čipov je združljiv s čipi širokega kroga proizvajalcev. Za zagon več vrst knjižic uporabite več vhodnih pladnjev in možnosti selektivnega izbiranja programske opreme.

Datacard® Intelligent Supplies Technology ™

Povečajte vzdržljivost in varnost z visoko varnimi potrošnimi materiali, ki uporabljajo močna lepila za zaščito kritičnih podatkov o potnem listu.

Sistemi za potne liste

Sistemi zasnovani za zagotavljanje največje varnosti dokumentov in preprečevanje ponarejevanja ter prirejanja.

Naroči sestanek

Pišite nam

Želite izvedeti več o naših storitvah. Nudimo vam svetovanje na vašem podjetju. Za več informacij nam pošljite sporočilo. 

6 + 8 =

sl_SISlovenščina